Despre Noi

Firma noastra reprezinta o alternativa reala in domeniul publicitar pe piata media locala cat si pe plan national oferind consultanta in elaborarea strategiilor de publicitate, servicii de media buying (intermediaza si negociaza cumpararea de spatiu publicitar pe toate suporturile media), proiectare, executie si montaj suporturi media.

Faptul ca in prezent ne numaram printre profesionistii in crearea strategiilor publicitare se datoreaza in primul rand politicii firmei noastre de a promova o echipa tanara si talentata si de a coagula o echipa de colaboratori competenti si motivati.

Feedback-ul mereu pozitiv si nenumaratele recomandari primite de la partenerii nostri de afaceri demonstreaza succesul pe care il avem in implementarea tuturor proiectelor, indiferent de complexitate.

Flexibili si deschisi la orice fel de proiecte speciale, oferim servicii adaptate strategiei clientilor, consiliere, produse exclusive pe suporturi media variate si monitorizari ale aparitiilor media.

Profesionalismul nostru, incepand cu data de 22 Noiembrie 2012, este certificat conform standardelor ISO 9001:2008 Certificat Q 901/2012 si ISO 14001:2004 Certificat E 901/2012. Certificatele sunt: ISO 9001 si ISO 14001.