Online Marketing

V-ati intrebat vreodata de ce site-ul dumneavoastra, oricat de multi bani ati investit in design, este gasit foarte greu in cautarile Google? Ei bine, un site bun nu este numai un site frumos sau bine realizat din punct de vedere grafic. Multe dintre calitatile site-ului dumneavoastra pot ramane ascunse din cauza lipsei de promovare a acestora.

Un site poate ajunge in lista de preferinte a clientilor si in prima pagina de rezultate ale motoarelor de cautare (MSN, Google, Yahoo, etc.) doar daca este "impins de la spate" intr-un mod eficient. Aceste actiuni de promovare a site-urilor web reprezinta Internet marketing-ul si este un alt serviciu pentru care puteti apela la noi.

Internet marketingul inglobeaza partea creativa si partea tehnica a internetului, implicand atat design-ul, dezvoltarea web, publicitatea cat si vanzarile. Search Engine Marketing , Search Engine Optimization, Pay-Per-Click, Banner Ads, e-mail marketing si Web 2.0 reprezinta strategiile de Internet marketing care asigura unui site o vizibilitate mai buna, trafic mare si il fac sa fie mai usor de gasit de catre potentialii clienti.

E foarte important ca site-ul dumneavoastra sa fie gasit printre miliardele de site-uri ce formeaza la ora actuala Internetul, nu? Pentru toate aceste strategii de Internet marketing va punem la dispozitie o echipa bine pregatita de specialisti in domeniu. Tineri si priceputi. Intrebati-ne de rezultate.